Ole dole doff.

Du kanske redan vet när du kommer hit att du skall ha något från Electrolux, Husqvarna, eller Smeg?
Eller något från Aeg, Elektro Helios, Siemens eller Bosch? Inga problem. Vi ordnar det. Vi har det mesta och det bästa. Vi har valt att jobba med ett stort antal kända varumärken för att kunna erbjuda dig ett brett sortiment med hög kvalité. Vad passar dig? Se ett urval av våra leverantörer här

 

Är design och funktion lika viktigt som miljö- och energifrågor när du väljer vitvaror? Vår personal är experter på området och hjälper dig reda ut energibegreppen, visar dig de smarta tillbehören och ser till att du går nöjd iväg från butiken. Självklart erbjuder vi dig leverans och installation av dina vitvaror till ett förmånligt pris. Rör arbetet el och vatten utförs arbetet av kvalificerade hantverkare. Vi levererar, installerar och tar med dina gamla vitvaror. Vill du fixa med allt själv? Låna vårt släp utan extra kostnad.

 

Grönt är skönt

När det gäller produkter som tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis, ugn, kyl- och frysskåp är varorna märkta med energideklarationer som informerar om hur maskinens prestanda är utifrån är utifrån vissa givna normer.

Du hittar information om energiförbrukning och vattenförbrukning, men även andra faktorer såsom kapacitet och ljudnivå beroende på vilken produktgrupp det gäller. På så sätt blir det enkelt för dig att jämföra varor från olika tillverkare.

Tips

Får du mjölkaktig beläggning på ditt diskgods?

Se till att ha samma fabrikat på spolglans och diskmedel. För att bli av med beläggningen diska godset med vinsyra eller citronsyra.

Installation

Fast installationskostnad

Vi har en fast installationsprislista när det gäller installation på befintligt el- och vattennät inom en tre mils radie. Skulle ni behöva att el eller vatten installeras om kan vi ordna med elektriker och rörmokare. Våra installatörer är kvalificerade att utföra respektive installation. Informera oss vid köptillfället hur det ser ut hemma hos er med uttag, spänningar m.m. så att det är rätt installatör som kommer dit.

Finansering

Hur vill du betala?

I samarbete med GE Money Bank erbjuder vi dig förmånlig delbetalning utan ränta. Via delbetalningen får du också en 5 års försäkring på alla produkter med sladd. För mer information prata med personalen, eller ring GE Money Banks kundtjänst på 08-559 513 00.

Ett urval av våra leverantörer

Varumärken