Vitvaror

Vitvaror

Med ett fantastiskt utbud, kompetent personal och med bra service och priser vågar vi slå oss för bröstet och säga att vi är Kristianstads bästa butik på området.

Läs mer om Vitvaror

Kök

Kök

På jakt efter ett nytt kök? Kanske dags för något lantligt? Klassiskt? Eller ett modernt kök med vitvaror i borstad aluminium? HTH levererar toppenkök för alla smaker och plånböcker. Du får mycket mer hos HTH.

Läs mer om Kök

Badrum

Badrum

Ta hand om dig och gör det i en stilfull och harmonisk miljö. Vi har allt från inredningen till badkar och blandare.

Läs mer om Badrum

Små-el

Små-el

Är du ute efter hårda och roliga presenter eller tillbehör till din älskade kaffebryggare? Vi har allt ifrån dom bästa köksmaskinerna till dom nu så populära espressobryggarna och eltandborstar.

Läs mer om Små-el

Cookshop

Cookshop

Vi älskar bra köksredskap. Det gör matlagningen så mycket roligare och enklare. Vare sig du lagar mat tillsammans med din familj eller dina vänner så är det alltid mycket trevligare med bra redskap i köket.

Läs mer om Cookshop

Helhetslösning

Helhetslösning

Har du planer på ett nytt badrum eller kök? Kanske är det dags att göra något åt dom där 70-tals tapeterna i tvättstugan? Vi erbjuder er en totallösning. Från idé till verklighet.

Läs mer om Helhetslösning

Garderob

Garderob

Dags att se över din förvaring? Vi kan erbjuda er ett brett sortiment med olika lösningar. Från den traditionella garderoben till skjutdörrsgarderober eller “walk-in-closet”.

Läs mer om Garderob

Värme

Värme

Med dagens elpriser är det läge att se över sitt värmesystem i hemmet så man inte eldar åt kråkorna. En luft/luft värmepump är en billig investering som kan spara in många kronor när vintern kommer.

Läs mer om Värme

Tvättstuga

Tvättstuga

Tvättstugan har en viktig funktion i hemmet och något som ibland glöms bort. Idag finns det många alternativ för att göra din tvättstuga både funktionell och snygg och tvättandet lite roligare.

Läs mer om Tvättstuga