side
side
side
side
side

Kök

Varsågod! Receptet är upp till dig. Det behövs många spännande ingredienser för att skapa ett elegant och väl fungerande kök, med god smak och spännande kryddning. Vi har samlat några av de allra bästa ingredienserna här, så nu är det upp till dig att välja dina favoriter och sätta samman dem till det perfekta receptet på ditt nya kök.
Du bestämmer själv hur mycket du vill klara på egen hand, och hur mycket du vill ha hjälp med. Vi kan servera allt fixat och färdigt, tillsätta lite inspiration i lagom dos och ge dig råd och tips för tillagningen. Priset är upp till dig, när du köper à la carte.
Samma sak gäller för badrum, tvättstugor och garderober, som vi också har på menyn i många olika versioner med var sin speciella kryddning.

Nu serverar vi ett helt nytt sätt att köpa kök på

Hos oss köper du köket på ett helt nytt sätt. Vi kallar det ”HTH à la carte”, eftersom du själv väljer precis vilka tjänster du behöver för att skapa ditt nya kök, och priset beror på vad du väljer. Köp med ett klick och klara av hela inköpet själv på den egna datorn. Det är det billigaste sättet att köpa från HTH. Gör det själv, och få mycket mer för pengarna. Du kan se alla möjligheterna i vår butik, och där ger vi dig gärna lite råd med på vägen. Tryggt och bekvämt kallar vi det, när du överlåter det hela åt oss. Lite dyrare, men mycket enklare för dig.

Sex viktiga ingredienser till ditt nya kök

  • Du bestämmer själv priset.
  • Hos oss köper du ditt kök à la carte. Det betyder, att det är upp till dig hur mycket hjälp du vill ha med ditt nya kök, och priset är satt därefter. Läs mer i broschyren.
  • Hjälp med inredning och planering.
  • Här får du hjälp med att bl.a. inreda ditt nya kök, så att du är säker på att få både en bra arbetsplats och en miljö där du känner dig som hemma.
  • Kök med garanti.
  • När du köper ditt kök hos oss, får du automatiskt en lång rad garantier med på köpet.

Läs mer om

Gör det själv

 

Hos oss kan du själv välja hur mycket du vill ha hjälp med: antingen sköter vi allt eller så levererar vi köket hem till dig och sen sätter du själv ihop det. Valet är ditt!

Ett urval av våra leverantörer

Varumärken