side
side
side
side
side

Stunder för dig själv – gör dom lite lyxigare

En vanlig vardag kan det vara mycket flängande fram och tillbaka och in och ut i badrummet i omgångar. Samtidigt som det skall fixas med håret, tandborstning och rakningen, så vill man att kaffet skall bli klart, frukosten stå på bordet och allt är packat och klart för resan till jobbet eller dagislämningen. Då är det skönt med ett funktionellt badrum där alla små saker man behöver har sin naturliga plats. Försök skapa en skön och lugnande atmosfär i morgonstressen.

Gå på spa – hemma

På helgerna får du förhoppningsvis lite mer tid åt dig själv och kan njuta lite längre av ett varmt bad eller svalkande dusch. Ta god tid på dig. Se till att ta hand om dig själv. Till din hjälp har vi ett bra utbud av accessoarer till badrummet som gör din stund för dig själv till en spaupplevelse. Fast hemma.

“All inclusive”

Har du planer på att bygga om ditt badrum, men känner att det blir för stort projekt att ta hand om allt själv? Eller att du har idéer du vill genomföra men inte tiden att förverkliga dem. Lösningen heter totalentreprenad. Vi samordnar arbetet och ser till att rätt hantverkare kommer i rätt tid och att ni bara har EN kontaktman. Utnyttja rotavdraget och få upp till 30% av arbetskostnaden avdraget på fakturan.

Läs mer om

Badtillbehör

 

Vi har också massor av tillbehör till badrummet, allt från tvålpumpar och handdukar till duschdraperier och mattor, allt för att göra ditt badrum mer personligt.

Ett urval av våra leverantörer

Varumärken